Psykoterapiapalvelut

Psykoterapeutti Tarja Oksanen-Hanttu tarjoaa psykoterapia palvelut yli 20 vuoden työkokemuksella.

Hänellä on erityistason psykoterapiakoulutus ja KELA-korvauksen edellyttämä pätevyys.

Asiakkaan kanssa työskentely voidaan toteuttaa vastaanotolla tai Skype videopuheluna sovittuna ajankohtana. Mahdollista on varata käyntikertoja ja nettikeskusteluja  arkipäiviin ja -iltoihin. Ajan varaaminen tapahtuu parhaiten puhelimitse p. 040 527 7314. Mikäli et saa vastausta soittoosi, ole ystävällinen ja jätä soittopyyntö tekstiviestinä.

Intensiivinen KELAn tukema psykoterapia

Kela korvaa psykoterapiaa korkeintaan kolmen vuoden ajan ja päätökset tehdään vuoden jaksoina. Hakiessaan psykoterapiaan korvausta KELAlta asiakas tarvitsee aina hakemuksensa liitteeksi psykiatrin lausunnon. Asiakkaalla on oikeus itse valita psykoterapeuttinsa ja hänen nimensä ja sekä suunniteltujen käyntikertojen tiheys on mainittava psykoterapia hakemuksessa. Psykoterapian käyntikerta hinta on 70e/45min ja  KELA-korvaus siitä on 57,60e.

Psykoterapeuttinen työskentely toteutetaan asiakaslähtöisesti ja tarpeen mukaan soveltaen siinä psykodynaamista ja kognitiivista lähestymistapaa.

Lyhytpsykoterapia

KELAlta voi hakea myös korvausta lyhytterapiaan, joka sisältää 20 käyntikertaa. Lyhytterapia soveltuu hyvin sellaisten työuupumus-, elämänkriisi- ja traumatilanteiden työstämiseen, jotka vaikuttavat haitallisesti henkilöiden työkykyisyyteen. Esim. työterveyshuollon lääkärin kanssa voi keskustella lyhytpsykoterapian tarpeesta ja saada häneltä lähete psykoterapian hakemista varten. Lyhytterapia ei ole este myöhemmin pitkään psykoterapiaan hakeutumiselle.