Onlinepalvelut

Onlinepsykoterapia

Psykoterapiakeskustelu voidaan toteuttaa myös Skype videopuheluna. Sovittujen videopuheluiden maksujärjestelystä neuvotellaan  asiakkaan kanssa ja laskuttajana on Lahden Psykologipalvelu.

Mikäli asiakkaan psykoterapiaan on haettu KELA-korvaus,niin  se on mahdollista toteuttaa myös Skypen välityksellä. Skype videopuhelun hinta on 70e/60min. Mahdollisuus on maksaa yhden tai useamman sovitun videopuhelun maksu samalla kerralla.

Keskusteluajat on varattavissa numerosta 040 527 7314. Mikäli et saa yhteyttä, niin lähetä ystävällisesti yhteydenottopyyntösi tekstiviestinä. Sinuun otetaan yhteyttä samanpäivän aikana.

Onlinetyönohjaus

Vaivaton, aikaa säästävä työnohjausreissu toteutuu erinomaisesti Skype videopuheluna.

Videopuheluajat varataan numerosta 040 527 7314. Mikäli et saa yhteyttä, niin lähetä ystävällisesti yhteydenottopyyntösi tekstiviestinä. Sinuun otetaan yhteyttä samanpäivän aikana.

Ensimmäinen sovittu asiakkaan tilannetta kartoittava videopuhelu on asiakkaalle maksuton.

Videopuhelut maksetaan aina ennen keskustelua Lahden Psykologi Palvelun pankkitilille. Voit maksaa yhden tai useamman sovitun videopuhelun samalla kerralla. Sovittujen videopuheluiden maksujärjestelystä neuvotellaan asiakkaan  kanssa ja laskuttajana on Lahden Psykologi Palvelu. Videopuhelun veloitus on 70e/45min ja 140e/90min.